Достъпен принтер "всичко в едно" Canon PIXMA MG4140 плюс поддръжка на уеб приложения

Категория: Хардуер , Принтери , Мултифункционални
Ани Лашкова
вторник, 7 Февруари 2012 16:05ч

Достъпен принтер
Компанията Canon обяви, че пуска нов компактен принтера всичко-в-едно с поддръжка на уеб приложения и интелигентни функции.

Благодарение на вградения Wi-Fi модул принтерът MG4140 може да сканира и копира документи навсякъде вкъщи или офиса. С помощта на приложението Canon Easy Photo-Print е възможно лесно и бързо да печатате от мобилни устройства с операционни системи iOS или Android без необходимост от компютър.

Директният достъп до облачни приложения позволява на собствениците на MG4140 да печатат снимки, съхранени в онлайн албуми. За целта е предвидена функцията Online Album Photo Print через PIXMA Cloud Link.

MG4140 включва и широк набор готови шаблони като календари, пликове, бланки, бележки и др., които са достъпни за отпечатване с едно натискане на бутон - функцията Web Template Print.

MG4140 печата фотография 10x15 см без полета приблизително за 44 секунди, а скоростта на печат на документи по стандарта ISO е 9,9 изображения в минута в черно-бял режим и 5,7 изображения в минута в цветен.

За тези, които повече ще използват принтера, Canon предлага черни касети с увеличен капацитет, които пестят до 50% в сравнение със стандартните мастилници.

MG4140 има течно-кристален дисплей с диагонал 6 см и функция Auto Duplex Print за автоматичен печат на двете страни на листа за пестене на хартия.

В комплекта на принтера е включен софтуер за сканиране и печат на фотографии и документи. За снимки е програмата Auto Photo Fix II с технология за разпознаване на лица и анализ на сцени, с която могат да се отстранят често срещани дефекти на снимките. Софтуерът Easy-WebPrint EX осигурява печат на уеб страници именно във вида, в който ви трябват - например позволява комбиниране на няколко уеб страници и отпечатването им на един лист с функцията Auto Clip, или с едно щракване на мишката да се изпълни мащабиране по размера на страницата. Може да се отпечатат и видеокадри от Full HD, заснети с много от цифровите огледално-рефлексни или компактни фотоапарати на Канон. Могат да се обединят няколко изпображения върху хартията, така че да създават впечатление за движение с функцията Merge Frames, а функцията Layout Print дава възможност от кратко видео да се създаде картинна история и да се отпечата като последователни кадри.

Етикети: принтер , Canon , принтери , Канон , многофункционални устройства , Canon Pixma , цветен принтер , цветни принтери , PIXMA MG4140

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени