Дисплей на Philips с HD картина от мобилно устройство вече на българския пазар

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Наско Атанасов
четвъртък, 29 Ноември 2012 11:33ч

Дисплей на Philips с HD картина от мобилно устройство вече на българския пазар
Новият монитор Philips 237E4QHAD/00 със Smart MHL технология (Mobile High Definition Link), който изобразява HD картина директно от мобилно устройство, вече е наличен на българския пазар. Просторният 23-инчов екран позволява на потребителите да гледат full HD видео и да играят игри директно от смартфони с Android – като едновременно с това зареждат своето устройство.

С Mobile High Definition Link (MDL) зрителите могат да свържат техните мобилни устройства с Android директно към дисплея с помощта на опционалния MHL кабел и да споделят домашни видеоклипове и снимки със семейството и приятелите във full HD качество в уюта на всекидневната. Няма нужда дори да се използва компютър. За допълнително удобство телефонът или друго устройство – например таблет - автоматично се зарежда, докато е свързано към дисплея. Аудио преживяването също е обогатено - вместо неизбежно ограничения звук на мобилното устройство, потребителите могат да се насладят на богат цифров съраунд звук през HDMI от вградените стерео говорители с мощност 2W.

Новият IPS дисплей с MHL технология е идеален и за пренасяне на изживяването от мобилните игри на голям екран. Изображенията от игрите се предават директно от мобилното устройство, без какъвто и да е ефект на накъсване. Геймърите имат по-прецизен контрол и не се налага да държат малкия екран пред себе си.

Ако има работа, която трябва да се свърши, IPS LCD дисплеят с MHL е съвдем подходящ. Потребителите могат да бъдат продуктивни без PC или ноутбук – достатъчно е да свържат телефона или мобилното устройство (както и пълноразмерна клавиатура и мишка) и могат да работят с мобилни приложения на големия екран. Освен това телефонът се презарежда, докато е свързан към екрана.

Новият IPS LCD 23-инчов екран комбинира портативността с отличното качество на широкоекранния 16:9 full HD дисплей. eIPS използва напредничава технология за постигане на ултра-широки ъгли на видимост от 178 градуса. Мониторът дава кристални, живи цветове и стабилни изображения, трансформирайки преживяването от гледането на мобилно съдържание във всякакъв формат – видео, снимки и дори работни приложения.

IPS LCD мониторът с MHL е най-новият Philips дисплей от серията E-Line – проектирана да подхожда на домашния стил на живот. С тънка стойка, мек гръб и в гланцов тон черна череша той притежава фини, леки дизайнерски елементи, които добавят стил в жизненото пространство. С него се работи лесно: вместо демодирани изпъкнали бутони за настройка, дисплеят има интелигентни икони, чувствителни на докосване, които реагират и на най-лекия допир.

IPS LCD мониторът Philips 237E4QHAD/00 е наличен в големите магазини за електроника на препоръчителна крайна цена от 339 лв. с ДДС.


Етикети: Philips , монитор , Филипс , IPS , IPS-монитор , LCD дисплеи , IPS панел , MHL , Mobile High Definition Link

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени