CT Computers BG подписа дистрибуторски договор с Kingston

Категория: Хардуер , CPU & компоненти
Наско Атанасов
петък, 13 Февруари 2009 14:48ч

CT Computers BG, член на холдинга ComTrade Group, подписа дистрибуторски договор с Kingston (Kingston Technology Company, Inc), световен лидер в производството на памети. Договора дава на ComTrade статус на официален дистрибутор на териториите на България, Хърватска, Македония, Албания и Черна Гора. Този договор разширява предишните връзки между двете компании до целия регион на Югоизточна Европа и чувствително увеличава пазарното присъствие на Холдинга в тази пазарна ниша.

Дистрибуторските членове на ComTrade Group в различните държави имат възможността да предложат на местните дилърски компании по-добър избор от различни видове памет (RAM, Flash, SSD, MMC, USB drives…) производство на Kingston, чието име е синоним на най-върхово качество и стабилност. Поддръжката и гаранцията на производителя, който покрива 25.7% от световния пазар (повече от 3 пъти пред следващия го конкурент от Smart Modular с 7.9%) е на най-високо световно ниво и няма нужда от коментар или препоръка.

Решението на Kingston да избере CT Computers BG, член на холдинга ComTrade Group в България, като нов стратегически партньор в страната не е случайно – то е базирано на добре разработената и развита дилърска мрежа и много добрата транспортна услуга, която CT Computers BG може да предложи. По такъв начин, Kingston се присъедини към един дълъг лист от отлични глобални производители, които се кооперират с ComTrade Group на регионално ниво (Югоизточна Европа) в дългосрочен план. Богатата оферта от памети, които CT Computers BG ще предложи след този договор, ще даде на дилърите повече алтернативи и право на избор. Продуктите на Kingston ще бъдат налични в CT Computers BG в последната седмица на февруари.

Етикети: дистрибутори , Kingston , USB , БАН , MMC , flash , SSD , България , ИТ , C , памети , глоба , CT Computers BG , CT Computers , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени