Computex 2014: HP обнови трансформъра Split x2 на Windows 8

Категория: Компютърни системи , Преносими компютри , Таблети
Благой Благоев
понеделник, 2 Юни 2014 14:51ч

Computex 2014: HP обнови трансформъра Split x2 на Windows 8
Сред продуктите, които Hewlett-Packard представя на изложението Computex 2014, е и обновеният мобилен компютър HP Split x2 с трансформируем дизайн, който може да играе ролята както на лаптоп, така и на таблет. Новото устройство ще се появи в САЩ на 29 юни на цена от $599,99 в бял, червен и сребрист цвят на корпуса. Очаква се времето за автономна работа в режим на таблет да достигне 5,25 часа, а при включването на отделящата се клавиатура - до 7,75 часа.

HP Split x2 е базиран на процесор Intel от семейството Bay Trail или Haswell и на операционната система Windows 8. Те заедно с 4-8 GB оперативнa памет би трябвало да осигурят добро бързодействие. За постоянна памет се предлага хибриден модел с капацитет до 500 GB. Дебелината на таблетната форма е 13,5 мм, а заедно с добавена към нея клавиатура в сгънато състояние - около 22,6 мм. Няма промяна в диагонала на екрана – той остава 13,3 инча.

Етикети: HP , лаптоп , таблет , таблетен компютър , четириядрен таблет , хибриден таблет , таблет трансформър , Windows таблет , HP Split

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени