Цифрова линия за изработка на опаковки предлага Xerox

Категория: Технологии
Наско Атанасов
четвъртък, 17 Юни 2010 13:01ч

Цифрова линия за изработка на опаковки  предлага Xerox

Пакетирането по поръчка е следващата вълна в маркетинга, която ще бъде предизвикана от технологичното решение на Корпорация Xerox (NYSE: XRX). Компанията представи вчера Xerox Automated Packaging Solution, решение разработено от Stora Enso Gallop™. Автоматизираната дигитална система може да печата разнообразни персонализирани опаковки – от кутии за голф топки и опаковки за дъвки до сгъваеми картонени кутии – на различни езици. Системата за опаковки може да превключва бързо от една задача към друга, предлагайки необходимата гъвкавост в днешния глобален и бързо нарастващ пазар. Xerox възнамерява да потърси одобрението на Ассоциацията за храни и лекарства на САЩ за внедряване на системата при опаковане на храни.


Според консултантската компания Pira International, световният пазар на дигитален печат за опаковки и етикети се очаква да достигне $ 6,75 млрд. до 2014 г.


Линейният процес означава максимална производителност при опаковане. Например, материалът за опаковане се подава в системата и излиза изцяло напечатан, с нанесено покритие и изрязан според зададените размери – готов за сгъване и лепене. Доставчиците на печатни услуги могат да изпълняват и поръчки за отпечатване на променлива информация върху всяка отделна опаковка при нисък разход и минимална намеса на оператор. Решението е идеално за търговци, които целят да изпробват прототипни продукти с разнообразно по вид опаковане.


Базирано на пресата Xerox’s iGen4™, която печата 110 страници в минута, решението е уникално позиционирано за посрещане нуждите на пазара за опаковки с най-голям размер на листа (36.4 cm x 57.2 cm) сред всички дигитални преси. Тя също така предлага най-широк набор опции за финишинг, както и работа с релефен и опаковъчен картон.


Етикети: маркетинг , Xerox

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени