Чрез Fast Trade на Интеруут пряка връзка с борсата BATS Europe

Категория: Системна интеграция , Мрежи , хъбове
Saga Technology
четвъртък, 22 Април 2010 16:30ч

Интеруут вече предоставя пряка връзка с BATS Europe – втората най-голяма алтернативна борса (Multilateral Trading Facility) в Европа. Финансовите институции могат директно да се включат в BATS Europe чрез широкоскоростната услуга на Интеруут – Fast Trade. Тя е избрана заради ниската латентност на пренос на данни между 25 страни в Европа. Това включва и закъснението между търговските хъбове на фиброоптична мрежа на Интеруут, която покрива повече от 200 точки на присъствие (PoPs).

BATS Europe беше пусната на 31 октомври 2008 г. и подкрепя търговията с ценни книжа на 16 европейски пазара. В момента покрива повече от 9% от сделките във FTSE 100, 6% в FTSE 250, FTSE MIB и SMI, както и 4-5% от CAC 40 и DAX. Платформата изпълнява 99% от поръчките за 465 микросекунди (465 милионна част от секундата).

Fast Trade пренася данни от точка до точка. Тя е базирана на синхронна цифрова йерархия (SDH) на Интеруут и платформи за дължина на вълните. Всяка широкоскоростна връзка Fast Trade е напълно отделена за конкретния клиент. Това гарантира, че няма да има изменения в забавянето през работния ден. Всеки маршрут се измерва за закъснение в преноса на данни с точност до 100 микросекунди (100 милионна част от секундата) и се записва в Договора за обслужване. Ако забавянето бъде надвишено, клиентът може да се откаже от услугата.

Етикети: хъб , Интеруут , Fast Trade , BATS Europe

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени