CES 2012: Визия на Samsung за бъдещето на потребителската електроника

Категория: Технологии , Иновации
Силвия Хаджикръстева
четвъртък, 12 Януари 2012 12:20ч

CES 2012: Визия на Samsung за бъдещето на потребителската електроника
Samsung Electronics представи на изложението CES своята визия за бъдещето на потребителската електроника, като вдига летвата за иновации по-високо от всякога. Компанията работи върху изцяло ново продуктово портфолио, с което ще се премахнат границите между различните устройства и съдържанието и ще предложи на потребителите по-умен, опростен и свързан живот. По време на изложението, Samsung разкри нова свързана екосистема, която се разгръща в богат набор от продукти, съдържание и услуги.

„Ние сме единствената компания, която може да свърже всички електронни компоненти в живота на потребителите”, казва BK Yoon, президент на Дивизията за потребителска електроника към Samsung. „Опитваме се да осигурим връзка между различните видове устройства – телевизори, телефони, таблети, компютри, камери и домакински уреди. Ще дадем възможността на нашите клиенти да се наслаждават и да споделят съдържание между тези продукти – лесно, навсякъде и по всяко време.”

През 2012 година Samsung ще надскочи границите на домашното забавление като разшири възможностите на своите модели от серията Smart TV. Това ясно се забелязва при първия Super OLED TV, както и при флагмана UNES8000 LED TV. ES8000 LED TV променя начина, по който потребителите използват своите системи за домашно забавление. Моделът използва двуядрен процесор, с помощта на който се дава възможност за уеб браузване и използване или сваляне на приложения едновременно, а Samsung Apps позволява достъп до богат набор от апликации.

Като победител в категорията „Най-добри иновации 2012” по време на изложението, Samsung представя и първия си 55-инчов Super OLED TV с технология, която обединява най-добрата картина, бързина и физическа дебелина за перфектно качество на изображението, прецизни цветове и ясни движения, дори и при най-бързите сцени. Моделът предлага и Smart Interaction, Samsung Apps, 3D функционалност и многозадачност.

Samsung планира да запази лидерските си позиции при умните телевизори с три основни философии за умен живот: Smart Interaction, Smart Content и Smart Evolution – всички те предоставят на потребителите възможностите на бъдещите Smart TV технологии - днес.

Етикети: иновации , потребителска електроника , Samsung Electronics

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени