CES 2012: Три нови модела видеокамери на Samsung, начело с QF20

Категория: Цифрови фотоапарати , Цифрово видео
Наско Атанасов
четвъртък, 19 Януари 2012 10:39ч

CES 2012: Три нови модела видеокамери на Samsung, начело с QF20
Samsung Electronics представи на завършилото наскоро в Лас Вегас изложение CES 2012 и най-новите членове на фамилията видеокамери, предлагайки широк диапазон от новаторски характеристики. Новият QF20 развива още повече иновативната функция Switch Grip на Samsung, с която записа на видео е по-лесен, а така също въвежда Wi-Fi свързаността в групата на видеокамерите и така коренно променя начина за съхраняване и споделяне на филми. Моделът F80 от своя страна е верен спътник навсякъде и лесен за употреба от цялото семейство, а W300 със своя солиден дизайн е идеален избор за пътуващите.

Q20 се появява след популярния и оригинален Q10, като включва нов Switch Grip II, който позволява и вертикален запис. Switch Grip означава, че независимо от начина, по който се държи видеокамерата, вграден цифров триосов сензор разпознава ъгъла и завърта LCD дисплея, така че да улесни видимостта и записването от всяка гледна точка. QF20 може да се похвали и с иновативни Wi-Fi възможности за качване и споделяне на съдържание, редом с функция Auto-Backup за бързо и сигурно съхранение на архив в компютъра.

W300 е най-новият модел от серията устойчиви джобни видеокамери на Samsung, създаден да бъде идеален спътник за спорт и сред природата. Неговата водоустойчивост, прахоустойчивост и издръжливост на удари позволяват на потребителите да снимат при всякакви условия на открито в 1080/30p Full HD формат. Иновативните му функции го правят годен за екстремна употреба, а за модела W350 е налична и опция за употреба във вода с помощта на непотъващ корпус. 5-мегапикеловият BSI CMOS сензор и F/2.2 обектив улесняват снимането при слаба светлина за още по-качествени образи.

F80 е подходящ избор за всяко семейство със своите HD възможности и подобрено качество в стилна и достъпна форма, и е пълен с интелигентни функции. С F80 потребителите са близо до всяко място благодарение на 52х оптично и 65х интелигентно цифрово приближение. Моделът има и възможност за запис на видео с ясни и ярки детайли във формат 1280 x 720 30p с помощта на 1/3.2" 5-мегапикселов CMOS сензор. Налични са и опции за подобряване на видеото до 1080i при преход с HDMI, както и функцията Smart Background Music II, чрез която е лесно да се добави музикален фон за още по-запомнящи се видеоклипове.

Етикети: Samsung , CES 2012 , Samsung QF20

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени