CES 2010: Удобна подложка за лаптоп от Logitech

Категория: Кутии
Saga Technology
петък, 8 Януари 2010 11:19ч

CES 2010: Удобна подложка за лаптоп от Logitech
Logitech представи на изложението CES в Лас Вегас своят Logitech Speaker Lapdesk N700 — първият комбиниран аксесоар за лаптоп с вградени стерео колонки, вентилатор за охлаждане и комфортна мека повърхност от долната страна. С удобство можем да ползваме лаптопа за да слушаме музика, да играем игри, да гледаме филми, телевизия или видео на дивана, в креслото или в леглото.

За разлика от повечето колонки за лаптоп, Logitech Speaker Lapdesk N700 има два вградени HD говорителя с 2-инчови високопроизводителни колони. Специално създадени за лаптопи, стерео говорителите са прецизно позиционирани от двете страни на лаптопа за по-богат звук и по-мощен бас. Те се свързват с лаптопа с един USB кабел и така ви спестяват неприятностите от заплетени кабели, както и необходимостта да носите със себе си и да инсталирате допълнителни колонки.

Независимо дали сте на дивана или в леглото, зрителният ъгъл към екрана и меката основа на този аксесоар помагат да седите в по-комфортна позиция. В същото време, почти напълно безшумен вентилатор ефективно разпределя въздуха около ноутбука, а дизайнът е създаден така, че да предпазва краката и скута ви от прегряване. Освен това, специална решетка защитава вентилатора от прах и механични повреди, а въздухът се засмуква отдолу, което осигурява постоянна циркулация без нарушения на въздушния поток.

Logitech Speaker Lapdesk N700 е лесен за инсталация и ползване. Само го включваме с един USB кабел и гледаме филми, клипове и слушаме музика с качествен стерео звук – няма нужда от инсталация на софтуер или смяна на батерии. За удобен и бърз контрол на върха на пръстите, Speaker Lapdesk N700 има контролери за звука на колонките и On/Off превключвател за вентилатора.

Logitech Speaker Lapdesk N700 се очаква на пазара в Европа през март 2010 г. на препоръчителна цена от €69.99 (около 137 лева).
Етикети: лаптоп , Logitech , аксесоари , интернет изложение , CES

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени