Булсатком предлага услуги във веригата магазини 2be

Категория: ИТ бизнес , Телекомуникации , ИТ политика
Наско Атанасов
четвъртък, 12 Февруари 2009 11:05ч

Булсатком предлага услуги във веригата магазини 2be
Изпълнителният директор на верига магазини за мобилни технологии 2be Станислава Арнаудова и изпълнителният директор на Булсатком Пламен Генчев подписаха договор за партньорство. Споразумението между двете компании договаря предлагането на услуги на Булсатком във всички обекти на веригата за мобилни технологии 2be. Клиентите на Булсатком ще могат да заплащат месечните си такси във верига магазини 2be, да подават заявки за цифрова телевизия, както и да получават информация за предлаганите от новия партньор възможности. Булсатком е пионер на цифровата телевизия в България. Това е и първият цифров оператор, който в отговор на изискванията на пазара пусна HD телевизия и осигури на потребителите си 24-часово информационно обслужване.

"Отлично развитата магазинна мрежа и водещата позиция на пазара на мобилни технологии и услуги са основните причини да изберем верига магазини 2be за партньор, на който да поверим част от услугите си. Целта да правим технологиите достъпни за гражданите също ни обединява и се надяваме да растем заедно в тази посока." коментира Пламен Генчев.

"За клиентите ни е важно да имат достъп до максимален брой услуги на едно място, затова е чудесно, че имаме възможността да добавим още една към широкия диапазон, който вече предлагаме. В това отношение с Булсатком имаме една и съща обща цел – да предложим на клиентите си бързо и качествено обслужване и да улесним избора им." - заяви Станислава Арнаудова.

Етикети: телевизия , Информационно обслужване , мобилни технологии , 2be , България , ИТ , цифрова телевизия , информация , партньорство , БИ , Булсатком

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени