Brother удължава гаранцията на своите продукти за страните от Централна и Източна Европа на три години

Категория: Принтери , Любопитно , ИТ политика
Saga Technology
петък, 2 Октомври 2009 10:58ч

Brother удължава гаранцията за страните от Централна и Източна Европа на три години за всички принтери, мултифункционални устройства и етикетни принтери за периода от 1-ви октомври 2009 до 31-ви март 2010. Гаранцията, в зависимост от продукта, покрива или подмяна, или ремонт на устройството на място, или вземане и връщане на ремонтираното вече устройство. Благодарение на това предложение клиентите на Brother ще пестят много време и средства. Също така в зависимост от модела, клиентът реално може да спести сума от 39 до 488 лева, което е равностойно на пакет удължена 3 годишна гаранция за съответния модел. Гаранцията, разбира се не покрива консумативи, т.е мастила, тонери и т.н, или умишлена повреда или такава, възникнала вследствие на неправилна употреба.

Три години гаранция вместо две – това е краткото послание към пазара на принтери и мултифункционални устройства в страните от Централна и Източна Европа. “И досега ние предлагахме две години стандартна гаранция, защото е известно високото качество и надеждност на нашите продукти”, каза Ивайло Апостолов, мениджър за България. ”Сега обаче Brother, повече от всякога се стерми да удовлетвори своите клиенти, предлагайки им повече. И днес, в ситуацията на несигурна иконoмика, ние искаме да спестим на нашите клиенти притеснението за евентуалните допълнителни разходи за ремонт през третата година, когато те купуват продукт на Brother“.

Всяко устройство Brother, продадено от 1-ви октомври 2009 до 31-ви март 2010, се предлага с пълна гаранция от 36 месеца. Единственото условие е: клиентът, закупил, устройство Brother да регистрира покупката на интернет страницата на Brother в рамките на 60 дни след закупуване на продукта. (Времето на гаранцията започва да тече от датата на закупуване на продукта.) “Това е едно голямо предимство, както за нашите крайни, така и за нашите бизнес клиенти”, каза Ивайло Апостолов.

Етикети: Интернет , принтер , МОН , принтери , МВР , стандарт , мултифункционално устройство , ГИС , България , Brother , ИТ , тонер , скам , дарение

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени