Brother MFC-L2740DW предлага максимум функционалност на оптимална цена

Категория: Хардуер , Принтери
Твоите технологии
вторник, 11 Октомври 2016 22:07ч

Brother MFC-L2740DW предлага максимум функционалност на оптимална цена

Може би е време да скъсате с романтичната представа, че нужда от печат в офиса се решава с просто посещение на близкия магазин за техника. Покупката на подобно устройство изисква информиран избор и внимателен анализ на приоритетите. Съвременните модели предлагат изобилие от възможности, много от които могат да ви помогнат да намалите разходите и да увеличите продуктивността, като изберете надеждно и лесно за употреба мултифункционално устройство.

Японската компания Brother е сред лидерите на пазара на лазерни печатащи устройства за офис употреба. Когато става дума за малък офис, моделът, който се отличава със своите качества и изгодна цена, е MFC-L2740DW. Освен че е модел от тип 4-в-1 (принтер, скенер, копир и факс), той е разработен с мисъл за разходите.

Основен принос за намаляване на сметките за хартия има поддръжката на автоматичен двустранен печат. Функцията за автоматично двустранно сканиране чрез листоподаващо устройство е мечтана от всеки офис служител, на когото някога се е налагало да сканира двустранни документи. Тя пести изключително много време за ръчни операции, които не са застраховани от грешки и риск от повтаряне на процеса.

Цялата статия може да намерите тук.


Етикети: принтер , Brother , МФУ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени