Борислав Димитров е новият управляващ директор на Сиско България

Категория: ИТ политика , Личности
Наско Атанасов
понеделник, 19 Октомври 2009 12:53ч

Борислав Димитров е новият управляващ директор на Сиско България
Борислав Димитров е назначен за управляващ директор на Сиско в България и ще отговаря за цялостното развитие на бизнеса в страната. Той има над 15-годишен опит в ИТ индустрията, като 9 от тях е работил за Microsoft. Преди това Борислав Димитров е работил в S&T България и в ДСК. Той е дипломиран инженер по специалността "Електроника и микроелектроника" на Технически университет в София.

За Microsoft Борислав работи от 1999 г. Започва като акаунт мениджър за корпоративни клиенти, а след това заема позицията директор на корпоративни клиенти в българския офис. На този пост Борислав е отговарял за корпоративния бизнес на Microsoft България, което включва и разработването на дългосрочна бизнес стратегия. От края на 2008 г. Борислав е работил с местни компании, фокусиран предимно върху развитието на бизнеса.

"Бих искал да поздравя Борислав с добре дошъл в Сиско България. Под неговото ръководство ние ще продължим да развиваме нови бизнес модели и технологии, както и нови таланти в компанията", заяви Петър Тодоров Иванов – генерален директор на Сиско за България, Хърватска, Черна гора, Сърбия, Словакия и Словения.

Етикети: Microsoft , S&T , Сиско

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени