Българският институт за стандартизация обнови информационната си система

Категория: Системна интеграция
Saga Technology
сряда, 20 Март 2013 0:05ч

Atos, водеща международна компания за информационни технологии и услуги, съобщи, че е обновила информационната система на Българския институт за стандартизация (БИС). Подобрената система за управление на български, европейски и международни стандарти и новата версия на интернет страницата и уеб портала на Института въвеждат нови услуги за бизнеса, улесняват достъпа на предприятията до стандартите и стандартизационните продукти и повишават качеството на предоставяните от БИС услуги.

Българският екип на Atos реализира проекта, финансиран по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013” за рекордно краткия срок от три месеца и половина. Експертите на компанията проведоха целия цикъл на анализ, събиране на изисквания, архитектура на решението, разработка на решението и документацията, извършиха необходимите тестове и обучения и внедриха системата в експериментална и реална експлоатация.

С реализацията на новата информационна система БИС е вече напълно интегриран посредством автоматични интерфейси със системите на европейските организации по стандартизация CEN и CENELEC, както и с международните организации ISO и IEC.


Етикети: информационна система , Atos , Atos България , Българския институт за стандартизация

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени