Български награди за уеб 2010 ще връчи отличия в 38 категории

Категория: уеб , Събития
Благой Благоев
сряда, 12 Май 2010 13:31ч

За втора поредна година Българска уеб асоциация (BWA) организира конкурса Български награди за уеб. Той ще протече през май и юни, а финалният етап ще се проведе в три поредни дни: 22, 23 и 24 юни. Тази година конкурсът се провежда в 38 категории, разделени в три основни групи: Браншови награди за уеб; Медийни награди за уеб и Професионални награди за уеб.

В конкурса могат да участват всички уеб сайтове, уеб приложения, онлайн рекламни кампании и форми, създадени в България и реализирани в страната или чужбина. Всеки проект може да кандидатства в една или няколко от категориите на конкурса, в съответствие с изискванията. Заявки за участие могат да се подават в периода от 17 май до 13 юни 2010 г. в сайта на конкурса www.webawards.bg.

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено съответно от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включи и представяне на финалистите на живо на 23 юни 2010 г. Част от конкурса ще бъде и специалната семинарна програма, която ще представи добри практики от професионалистите в уеб бранша.

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора.

Етикети: ИКТ политика , BWA , Българска уеб асоциация

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени