Bitdefender ексклузивно от КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД

Категория: Информационна Сигурност , антизловреден и антиспам софтуер
Saga Technology
петък, 19 Октомври 2012 17:34ч

Bitdefender ексклузивно от КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД
Изключителен дистрибутор за страната на фирмата за компютърна сигурност Bitdefender стана Computer 2000 България.

Bitdefender е основана в Румъния преди 11 години и сега е един от водещите софтуерни гиганти за антивирусна защита и интернет сигурност както за домашни потребители, така и за бизнеса. Bitdefender е установена на международния пазар с офиси във Великобритания, САЩ, Германия, Франция и Испания, както и чрез създаване на стратегически партньорства и местно присъствие в над 100 страни в целия свят.

Компанията представи най-новата си Bitdefender версия "2013", която се отличава с нова идентичност, изготвена от базираната в Букурещ централа на Bitdefender. Визуално новата идентичност на Bitdefender е заложила на легендарния символ на даките - Драконът-вълк. (Даките са били севернотракийски племена с келтски влияния и са обитавали в продължение на няколко столетия области в днешна Румъния). Наполовина вълк, наполовината змия или дракон това тотемно същество е пазело народа на даките в техните войни и е символизирало непобедима защита. Модерната интерпретация на древния символ е сигурна и непробиваема защита от “враговете” в компютрите и интернет.


Етикети: информационна сигурност , BitDefender , антивирусна защита , computer 2000 , антивирусна програма , антивирусен софтуер , Компютър 2000 , интернет сигурност

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени