Безплатни обяви в JobTiger заради кризата

Категория: Интернет , ИТ политика
Saga Technology
петък, 17 Април 2009 17:12ч

От следващата седмица всеки работодател ще може да публикува и безплатна обява за работа в специализирания сайт за подбор www.JobTiger.bg. Целта на безплатните обяви е да подпомогне компаниите, които изпитват затруднения, причинени от световната финансова криза.

Разбира се, всички компании, които решат да се възползват от безплатните обяви, ще си запазят възможността да използват професионалните услуги на JobTiger.bg за:   подбор на персонал от специалисти на JobTiger.bg;   консултации от наши специалисти по изготвяне и реализиране на цялостна стратегия за подбор, оценка, обучение и назначаване на персонал;   изготвяне на обяви за свободни позиции от екипа на JobTiger.bg; получаване на актуална информация от бранша; избор на подходящи фирмени тренинги, обучения, тим билдинг мероприятия; да представят компанията си и да градят имидж на предпочитан работодател, използвайки гарантираните услуги на JobTiger.

JobTiger.bg запазва и своите платени он-лайн услуги – обикновени, специални и корпоративни обяви, както и достъпа до най-голямата актуална база данни с автобиографии на търсещи работа. Безплатните обяви са част от социалната политика на JobTiger.bg за създаване на възможности за професионално развитие на хората в България.Етикети: СЕК , сайт , обучение , работа , България , ИТ , ИРМ , информация , HR , JobTiger , финансова криза , изпит , БИ , световна икономическа криза

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени