Безплатeн SMS от VIVACOM и Facebook

Категория: Интернет , Телекомуникации
Благой Благоев
сряда, 3 Август 2011 13:29ч

Телекомът VIVACOM започва да предлага у нас нова уникална услуга – Facebook SMS. Клиентите на оператора ще могат да получават на мобилния си телефон безплатни SMS и от номер 32665 с информация за нови съобщения, статуси на приятели, нови коментари под снимки, събитие на стената и т.н. Услугата е разработена за потребители, които нямат достъп до интернет, но искат да са осведомявани непрекъснато за новостите в социалната мрежа.

Характерно за Facebook SMS е, че потребителите могат дори да избират конкретни приятели, чиито известия да следят и да отговарят на коментари или други съобщения като връщат SMS на кратък номер 32665 с текста, който желаят, или само с „like“. Всички съобщения мигновено се обновяват в страницата на Фейсбук.

За да се регистрират за Facebook SMS, потребителите на услугата трябва да изпратят „F“ на кратък номер 32665. Те ще получат потвърдителен код с SMS. В своя Facebook акаунт, клиентът на VIVACOM трябва да избере: „Настройки -> Настройки на профила” и да въведе кода в полето за SMS известия в таб „Мобилен Facebook”. Цената на изпратен отговор в SMS към номер 32665 се определя според тарифния план.

Етикети: SMS , Facebook , социална мрежа , VIVACOM , Виваком , SMS известяване

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени