Бета 2 версията на BitDefender Total Security 2011 готова за изтегляне

Категория: Информационна Сигурност , Network Security , Сигурност на приложенията , Управление на сигурността
Наско Атанасов
петък, 25 Юни 2010 12:19ч

BitDefender, доставчик на новаторски решения за сигурност, обяви наличността на втората бета версия на BitDefender Total Security 2011. Този ранен поглед върху следващата версия на Premier продукта за сигурност от BitDefender е на разположение за изтегляне на http://beta.bitdefender.com. В бета 2 версията на продукта се включват нови функции, липсващи в Бета 1, включително Родителски контрол "Дистанционно Управление". Тази функция позволява на родителите да управляват и ограничават достъпа чрез настройките за родителски контрол за всеки Windows профил на компютъра си, както и достъп до опция за родителски контрол в техният акаунт, онлайн на BitDefender сайта: http://myaccount.bitdefender.com.


В тази осъвременена версия има подобрения след последната бета версия. В BitDefender Network Management се добавя способността за управление на BitDefender, инсталирани на различни компютри в домашната или офисната мрежа. Нивото на действие на откриването в Оптимизатора на системата, сега включва лесна за разбиране информация на изискванията на операционната система, скорост на сканиране и последното - дефрагментация на хард диска.


За потребителите, които вече имат инсталирана бета версия, автоматичното обновяване на продукта ще инсталира най-новите файлове и надграждане на бета 1 файлове в бета версия 2.


Етикети: сигурност , BitDefender , BitDefender Total Security 2011

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени