Бестселър от ZyXEL на нашия пазар до месец

Категория: Хардуер , Мрежи , комутатори
Saga Technology
вторник, 16 Април 2013 8:40ч

Бестселър от ZyXEL на нашия пазар до месец

ZyXEL Communications представя новият интелигентно управляем гигабитов комутатор ES3500-24HP, който поддържа висока мощност PoE (Power-over-Ethernet), и ще бъде бестселър на пазара. Компанията планира комутатора, поддържащ L2, да бъде на пазара в България до края на месеца.


Подобрените PoE възможности на ES3500-24HP ще бъдат особено привлекателни и ще създадат добра алтернатива за малките и средни предприятия. По-малките фирми, хотели и развлекателни центрове, лекарски кабинети, както и училища и други организации от публичния сектор използват все по-широко безжична мрежа и планират да внедряват VoIP и решения за IP наблюдение. В резултат се разраства бързо търсенето на надеждни L2 комутатори, които предлагат добра производителност, функции за сигурност и висока мощност PoE.


Новият ES3500-24HP е идеалното решение за тези изисквания. Той е напълно управляем комутатор, който може да осигури захранване на IP устройства, като безжични точки за достъп или VoIP телефони, и всички QoS функции, необходими за внедряването.


Очаква се той да бъде още по-успешен от своя предшественик ES-2024PWR. ES3500-24HP поддържа стандарт IEEE 802.3at или POE+, който позволява на IP устройства, които консумират повече енергия, като PZT (pan-zoom-tilt) камери, 802.11n точки за достъп и IP видео телефони да се захранват през кабелите на обикновена мрежа. Комутаторът има функция за автоматично откриване на нивото енергия, което се изисква от всяко устройство и в съответствие осигурява точната стойност. Това пести енергия и позволява на комутаторите да поддържат повече устройства.


Допълнителна информация за пълните характеристики на ES3500-24HP може да се намери на www.zyxel.bg, от дистрибуторите или от представителството на ZyXEL в България.


Етикети: мрежи , комутатор , ZyXEL , PoE , ES3500-24HP

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени