Best Buy пуска Smart часовниците Pebble

Категория: Аксесоари
Наско Атанасов
понеделник, 8 Юли 2013 9:58ч

Best Buy пуска Smart часовниците Pebble
В САЩ започват продажбите на Smart часовниците Pebbl, които събраха чрез краудфъндинг (групово финансиране) $10 милиона за започване на производството. Те ще се предлагат в мрежата за електроника Best Buy. До пускането им с предимство ще бъдат предлагани на спонсорите на проекта, вложили в него пари, както и на хора, които са направили предварителна поръчка.

В периода от 11 април до 18 май 2012 година в проекта са участвали 69 000 души, които са вложили $10,3 милиона. От началото на годината досега разработчиците са произвели около 100 хиляди часовници.

Smart часовниците Pebble са снабдени с e-paper дисплей с резолюция 144×168 пиксела. Управлението се осъществява чрез четири бутона от двете страни. Дисплеят много добре изобразява информацията дори при слънчево време. На тъмно дисплеят започва да свети автоматично. Към iOS или Android смартфони часовникът се свързва посредством Bluetooth.

На екрана се изобразяват входящите повиквания, SMS съобщенията, писмата в Twitter и Facebook, времето, електронните съобщения. Батерията осигурява седем дни автономна работа. Часовниците са защитени от влага и прах.

Вече са пуснати повече от хиляда приложения за Smart часовниците Pebble, а броят им постоянно расте. Цената на новия Smart часовник е $150. Засега в магазините се предлага само черния вариант, но на сайта на проекта може да се поръча и часовник в бял, червен, сив или оранжев цвят.

Етикети: часовниците Pebble , Smart часовници , краудфъндинг , Best Buy

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени