BenQ GC2870H VA LED монитор, грижещ се за очите

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
неделя, 9 Юли 2017 13:22ч

BenQ GC2870H VA LED монитор, грижещ се за очите

Този модел монитор на компанията BenQ съвършено превъплъщава философията на минималистичния дизайн и по този начин е приятно допълнение към почти всяко модерно пространство. Всеки аспект от неговата форма и функция се свежда до обединяване на простотата и функционалността в чиста естетика. И още, потребителите се наслаждават на най-пълно визуално удоволствие и оптимален комфорт на окото с изключителната технология за грижа за очите на BenQ. Той е създаден според максимата на Леонардо да Винчи: "Простотата е крайната изтънченост".


Изящно усъвършенстван, за да допълни вашия дом и офис, всеки детайл от GC2870H илюстрира най-висока майсторска изработка. Т-образната основна повърхност отпред е обработена фино и украсена с правоъгълно оформено лъскаво черно украшение. Корпусът, изваян в черно, е изработен с деликатни шарки в задната част, за да привлича ненатрапчиво окото. С това класическо минималистично чудо GC2870H е всичко, което търсите за най-съвършената изтънченост.


 


Широка гама от цветове


Широката цветова гама на GC2870H подчертава цветовете за получаване на реалистични изображения. Мониторът покрива цветовата гама NTSC на 85%, което надвишава конвенционалната честота на покритие от 72%. Разширената гама дава по-ярки картини за всички потребителски и бизнес приложения, независимо дали ежедневно сърфирате в интернет, играете стимулиращи и потапящи игри, гледате цветни снимки или възпроизвеждате завладяващо видео.


Нетрепкащо фоново осветление за визуално удоволствие


Технологията без трептене премахва трептенето при всички нива на яркост и ефективно намалява умората на очите. Конвенционалните LCD екрани мигат с честота 200 пъти в секунда. Очите ви може да не виждат трептенията, но те със сигурност могат да ги почувстват. Можете да помогнете на очите си, премахвайки неприятния ефект на трептене, като превключите на BenQ монитор без трептене.


Ако поставите вентилатор пред екрана на монитора, можете да проверите за премигване чрез въртящите се перки


 


Можете също да използвайте фотоапарат, за да направите снимка на екрана на монитора, за да проверите за трептене.


 


По-добра защита на очите благодарение на Low Blue Light технология


Всеки монитор произвежда деформации в синята спектрална светлина, която е една от критичните причини за увреждане на очите, напрежение на очите, главоболие и дискомфорт при сън. Технологията Low Blue Light на BenQ е разработена, за да филтрира синята светлина, ефективно намалявайки умората и дразненето в очите водещо до по-здравословно време, прекарано пред вашия компютър. Преминете към един от четирите предварително зададени режима на синьото осветление (мултимедия - 30%, уеб браузър - 50%, офис - 60%, четене - 70%;) и възнаграждавайте вашите очи, без да губите зрителното удоволствие.


 


Коефициент на контраст 3000: 1 за дълбочина и яснота на цвета


Свръхвисокият контраст от 3000:1, който е три пъти по-голям от този на обикновените панели, добавя удивителна дълбочина и яснота на цветовете чак до тъмните области и сложните изображения. При този висок коефициент на контраст можете да очаквате безкрайно динамично съотношение на контраста, което далеч надхвърля очакванията ви.


Към изящния дизайн и забележителните технологии, можем да добавим още 8-битовия VA панел, който осигурява по-плавни и по-стабилни цветови преходи, като същевременно осигурява възпроизвеждане на 16,7 милиона цвята, широк ъгъл на гледане 178°/178°, най-новия високоскоростен мултимедиен интерфейс HDMI и пълна съвместимост с Windows 10.


Не на последно място е грижата за околната среда. С предлагането на екологични продукти BenQ не само иска да спазва пасивно екологичните разпоредби, но и активно да ги разработва! EcoFACTS декларира най-големите усилия на BenQ за подмяна на опасни вещества, избор на материали, дизайн на опаковки, енергоспестяване и други аспекти на продуктите. GC2870H отговаря на изискването за програма ENERGY STAR® за компютърни монитори, версия 6.0. Изглежда страхотно да можете да се наслаждавате на спестяване на енергия и пари, както и да пазите Земята!


Мониторът GC2870H можете да закупите от Vali Computers на цена от 369 лева.


http://www.vali.bg/bg/product/9993/Монитор-BenQ-GC2870H-28-inch-Wide-D-Sub-HDMI-ЧеренЧетете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени