Балкан Сървисис и Селматик интегрираха Atlantis ERP с Инфоплюс в Multirama

Категория: Бизнес Приложения , ERP , Системна интеграция
Светлин Светлинов
понеделник, 9 Август 2010 12:36ч

Българските компании Селматик и Балкан Сървисис завършиха проект по интеграция на ERP системата Atlantis ERP с POS продукта на Селматик - Инфоплюс. Проектът е осъществен за нуждите на търговската мрежа на Multirama и от 1 юли решението работи във всички магазини в страната.

Инсталираната в компанията ERP система вече комуникира с Инфоплюс, като от страна на Atlantis към POS терминалите се изпраща информация в реално време за наличностите, цените и артикулите, а в обратната посока чрез Инфоплюс се връщат данни за продажби, плащания, ревизионни актове и всички останали документи, създавани в магазинната мрежа. Интеграцията между двете системи спомага за по-бързия обмен на информация между централната база и търговските обекти и в крайна сметка – за по-качественото обслужване на клиентите. В добавка, тя спомага и за по-информираното взимане на управленски решения, на база на актуална информация за продажбите. Благодарение на усилията на екипите на Селматик, Балкан Сървисис и Мултирама новата система работи безпроблемно от първия ден на въвеждане в експлоатация.

Допълнително е направена и интеграция на новата система Инфоплюс с Business Intelligence решението QlikView. Това позволява всеобхватен анализ на информацията за продажбите в Мултирама и много възможности за бързи и лесни справки с водещата Business Intelligence технология на QlikView.

„През последните години екипът на Балкан Сървисис е натрупал сериозна експертиза в интеграцията на предлаганото от нас решение Atlantis ERP с голям брой ПОС системи, платформи за онлайн търговия, други ERP решения, както и счетоводни програми – посочи Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис. – Убедени сме, че това е правилната посока на развитие, предвид голямото разнообразие и непрекъснатата поява на нови специализирани решения в много области.“

Според него готовността на компанията да интегрира предлаганата от нея ERP система Atlantis с други използвани от клиента решения позволява значително по-бързото осъществяване на нови проекти, при това – отговаряйки в много по-голяма степен на специфичните нужди на компаниите.

„Ние винаги се стремим не просто да продаваме продукти на нашите клиенти, а се съобразяваме изцяло с техните нужди, стремим се да оптимизираме работата на екипите, да повишим ефективността, както и да интегрираме нашите решения с останалите системи, използвани в съответната компания – заяви Димитър Селенски, президент на Селматик. – Радваме се, че тази политика дава резултати и спомага за по-лесното осъществяване на съвместни проекти с Балкан Сървисис.“
Етикети: ERP , Балкан Сървисис , Atlantis , POS

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени