Авиолинията easyJet пуска ново приложение за iPhone

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Saga Technology
понеделник, 6 Юли 2015 22:58ч

Авиолинията easyJet пуска ново приложение за iPhone
Европейската авиокомпания easyJet пусна ново приложение за iPhone с редица функции за улеснение на пътниците. Функционалностите на първото приложение на компанията за iPhone от 2011 г. за лесна резервация и чекиране са развити и новата версия включва популярни опции за сканиране на паспорти, следене на полета на живо, мобилни бордни карти и Touch ID. Също така може да се използва и с Apple Watch.

От скоро услугата „easyJet mobile host“, достъпна на лондонското летище Гатуик, напътства пътниците в деня на пътуването стъпка по стъпка, указвайки им посоките на летището, времето за редене по опашките, времето за придвижване от една точка до друга, както и други подсещания и актуализации.

За разлика от досега използваното приложение, което бе високо оценено в App Store и спечели различни награди на индустрията, новата версия е разработена с цел да предоставя обратна връзка с коментарите в App Store, получените имейли и постове във форуми от често пътуващи потребители.

Апликацията има съвременен дизайн и създава по-персонализирано усещане за всеки потребител. В деня на пътуването например на главната страница се зарежда уместна информация, свързана с полета, както и картинки с дестинациите на търсените и резервирани полети.

Новото приложение включва също брояч до отпътуването, а информацията за плащанията и паспортните детайли могат да бъдат лесно намерени. Чанти, спортна екипировка, места за сядане, хотели и наемане на автомобили могат да бъдат бързо добавени към вече направена резервация, както и да се активират редица полезни известия за пътуването. Приложението е вече достъпно за сваляне от App Store и се очаква да бъде налично за Android по-късно тази година.

Етикети: iPhone , App Store , мобилно приложение , easyJet

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени