Atos внедрява SAP ERP в Теси ООД за модернизация на производствените процеси

Категория: ERP
Благой Благоев
сряда, 15 Май 2013 8:25ч

Поради бързо разрастващия се бизнес, Теси ООД, водещ европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за бита, започва въвеждане на SAP ERP платформа, за да оптимизира производствените си и финансово-оперативни процеси. За реализация на проекта Tesy избра водещия SAP интегратор в България – Atos. Проектът е финансиран по Оперативна програма «Развитие на
конкурентоспособността на българската икономика» (ОПКРБИ) и е на стойност над 600 000 лева.

За срок от осем месеца, Atos България ще анализира бизнес процесите и ще внедри SAP ERP ECC 6.0 с модулите Финанси и счетоводство, Управленски и финансови анализи и отчети (Контролинг), Управление на материалните запаси, Продажби и дистрибуция, Управление на складовите дейности, Планиране и отчитане на производството и Закупуване.

„През последната година бизнесът ни нарастна значително. Въвеждането на новата платформа ще ни позволи да оптимизираме бизнес процесите в компанията, за да станем по-конкурентоспособни на европейските пазари, но и да предоставяме все по-качествени продукти на българския потребител. Избрахме Atos България заради опита на неговия екип в успешното реализиране на значими проекти по внедряване на SAP платформи в много големи български компании”, коментира Десислава Дишлева, финансов мениджър на Теси ООД. Като резултат от проекта, ръководството на Tesy очаква новата платформа за управление да подобри ефективността на бизнес процесите в Теси.

„Все повече български компании инвестират в технологични решения за интелигентно управление на бизнеса, които им дават възможност да реализират по-добре своите продукти и услуги. Радваме се да предложим на Tesy нашия опит в интегрирането на SAP платформи и по този начин да работим за модернизацията на едно от най-динамично развиващите се български предприятия”, отбеляза Веска Давидова, управител на Atos България.

Етикети: sap erp , Atos , Теси ООД

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени