ASUS Transformer AiO P1802: иновативният настолен компютър от типа „всичко-в-едно“

Категория: Хардуер , Компютърни системи , Настолни , Таблети
Saga Technology
четвъртък, 27 Февруари 2014 10:46ч

ASUS Transformer AiO P1802: иновативният настолен компютър от типа „всичко-в-едно“
ASUS представи нов настолен компютър от типа „всичко-в-едно“ ASUS Transformer AiO P1802, който е подобрена версия на модела P1801. Transformer P1802 се състои от две части, които могат да функционират като отделни устройства. От една страна, това е настолният компютър с операционна система Windows 8.1, четвърто поколение процесор Intel Core i7 и видеокарта NVIDIA GeForce GT730M. Втората част е отделящият се голям дисплей, който се превръща в самостоятелен таблет с Android 4.3 със собствен четириядрен процесор NVIDIA Tegra 4.

ASUS Transformer AiO P1802 предлага удобство и гъвкавост както за домашните, така и за бизнес потребителите със своите три режима на работа: мощен настолен компютър с Windows 8.1 за създаване на съдържание и по-голяма продуктивност, самостоятелен таблет с Android 4.3, както и устройство за дистанционно управление и използване на Windows, когато таблетът е отделен от PC-станцията.

ASUS Transformer AiO P1802 разполага с последната 802.11ac Wi-Fi технология и достига скорост на връзката до 867 Mbit/s, което го прави отличен за ежедневните нужди на потребителите. Android таблетът има вградена технология Wi-Fi Miracast и позволява стрийминг на Full HD видео и снимки на всеки съвместим телевизор за забавление и почивка.

Етикети: Asus , настолен компютър , Асус , таблет трансформър

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени