ASRock спонсор на SK Gaming за най-големия турнир по League of Legends

Категория: Хардуер , Дънни платки , Графични карти , Игри
Saga Technology
петък, 13 Март 2015 8:57ч

ASRock спонсор на SK Gaming за най-големия турнир по League of Legends
Вероятно най-големият турнир по League of Legends – световното първенство Intel Extreme Masters (IEM) 2015 стартира на 12 март в гр.Катовице, Полша. Германският SK Gaming, с изключителен спонсор ASRock по отношение на дънните платки, спечели своя билет за IEM Катовице, за да се състезава с още 7 върхови отбора подбрани от най-различни райони на света с много оспорвани гейминг турнири.

Освен участието си в игровия турнир от най-висока категория IEM Катовице, ASRock ще предостави върхови гейминг и овърклок изживявания на всички посетители на IEM 2015. Със съвместното участие на Crucial и NTT System, ASRock ще има свой щанд C1 в зоната за изложители. Всички посетители са поканени да изпитат водещите игрални платформи, включващи пълната гама Fatal1ty Killer дъна базирани на чипсетите X99 и Z97.

Освен това ASRock ще подкрепи овърклок шоуто на Марчин „Риба“ Ривак, един от най-известните полски и световни овърклокъри, чиито постижения са сред най-високите в множество международни състезания по овърклок. Сред другите атракции са 5 на 5 открити турнири по Legends, DOTA2 и CS:GO, както и 1 на 1 открит турнир по FIFA 15, както и много подаръци. Всички игри ще бъдат придружени от светлинно шоу и професионален коментар от известни полски YouTube-ери.

Етикети: овърклок , компютърни игри , ASRock , дънни платки , гейминг-хардуер , гейминг , League of Legends

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени