AOC с нови монитори за амбициозни геймъри

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв , HDTV
Saga Technology
събота, 22 Ноември 2014 9:20ч

AOC с нови монитори за амбициозни геймъри

24-инчовият (61 см) модел G2460PG от линията Style Line на AOC с технологията NVIDIA G-SYNC поглъща играча направо в игровия екшън. Вграденият G-SYNC модул синхронизира честотата на опресняване с графичния процесор на видеокартата, така че нищо не застава между играча и играта. Екстремно краткото време за реакция от само 1 ms на практика елиминира призрачните ефекти, осигурявайки кристално ясни изображения дори в най-интензивните игрови ситуации. Благодарение на забележителната честота на опресняване на G2460PG, вражеските движения се изобразяват ултра плавно, което позволява лесно прицелване в съперниците. Така игровата среда оживява с гладки анимации и във Full HD резолюция (1920 x 1080). Благодарение на яркостта от 350 cd/cm², цветовете са живи и ярки. В допълнение, G2460PG притежава DisplayPort интерфейс за бързо и безпроблемно предаване на изображения.


 


Няма нужда да разбивате спестовната си касичка, за да се сдобиете с тези специалисти в игрите: новите AOC G2460PQU/BR и G2460FQ са отличен избор за играчи, които искат да надградят резултатите си на достъпна цена. С техните 24″ (61 см) екрани и честота на опресняване от 144 Hz тези дисплеи отвеждат игровата производителност на върха. И двата монитора пречертават екрана си повече от два пъти по-бързо в сравнение с конвенционалните 60 Hz дисплеи, така че умората на очите и накъсването на образа вече са спомени от миналото. G2460PQU/BR идват с елегантен дизайн с червена рамка, които ги правят притегателни за окото. Със своя 27" (69 см) TN панел моделът G2770PQU е най-големият монитор в геймърското портфолио на марката. Той предлага същата отлична честота на опресняване и кратко време за реакция като другите модели от гамата на AOC. Този монитор е специално предназначен за играчи, които обичат да се наслаждават на играта от по-голямо разстояние.


 


Със своя голям екран, геймърите-ентусиасти ще се насладят на наситено и реалистично преживяване, и конкурентно предимство. В допълнение към впечатляващата си производителност G2770PQU предлага голямо разнообразие от възможности за връзка, включително MHL поддръжка за Android устройства, пълноценни възможности за настройка на ергономията и вградени стерео говорители.


Продължителните часове игра могат да напрегнат очите, което често предизвиква умора и раздразнение. AOC i-care улавя интензитета на заобикалящата светлина и автоматично настройва яркостта на монитора. По този начин напрежението в очите може да бъде ефективно намалено и геймърите могат да играят по-продължително с по-малко умора.


24-инчовият (61 см) G2460PG е наличен на препоръчителна крайна цена от 989 лв. с ДДС. G2460FQ струва 589 лв. с ДДС. 24-инчовият (61 см) AOC G2460PQU/BR се предлага за 729 лв. с ДДС, а 27-инчовият (69 см) G2770PQU – за 989 лв. с ДДС.


Етикети: монитори , AOC , гейминг

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени