AOC представя 29″ UWHD 21:9 дизайнерски монитор

Категория: Монитори и цифрова тв
Saga Technology
сряда, 27 Март 2013 10:15ч

AOC представя 29″ UWHD 21:9 дизайнерски монитор
AOC пуска на пазара супер широк 73.7 см (29“) PC монитор myMulti-Play с 21:9 Cinemascope формат. Насочен e към кино ентусиастите и взискателните офис потребители, притежава LED подсветка (с моделно име: q2963Pm) и голяма UWHD резолюция от 2560 x 1080 пиксела, която позволява гледане на филми в Cinemascope формат, без черни ленти в горната и долната част на екрана. MHL съвместимият myMulti-Play предлага място в повече за офис приложения – идеален е за сравняване на документи един до друг и използване на множество прозорци по едно и също време.

Повече от 2.7 милиона пиксела на екран с диагонал от 73.7 cm (29″): myMulti-Play предлагат усещане за истинско кино в съотношение 21:9, както и практично разширение на обичайното място на десктопа. Моделът поддържа различни източници на сигнал, като BluRay плейър или компютър, които могат да бързат свързани едновременно.

Снабден с безупречна, супер тънка рамка, myMulti-Play използва IPS панел от висок клас за широки видими ъгли и точност на предаване на цветовете. Моделът от линията Style предлага динамичен контраст от 50 000 000:1 (типичен контраст: 1000:1) при зрителни ъгли от 178° и по вертикала, и по хоризонтала. В комбинация с 250 cd/m2 яркост и време за реакция от само 5 ms, q2963Pm осигурява кристално ясни изображения и цветове, които впечатляват.

Благодарение на вградения MHL конектор, Android потребителите могат директно да закачат техните съвместими устройства към монитора, което позволява изобразяване на съдържание от смартфона или таблета на 29-инчовия (73.7 cm) супер широк екран, като същевременно мобилните устройства биват зареждани. Освен това, AOC са снабдили myMulti-Play с HDCP-съвместим HDMI порт, както и с DVI-D и D-Sub конектори плюс два DisplayPort-а. Вградените говорители помагат за избягване на кабелната плетеница в офиса, с което отпада нуждата от свързване на външни озвучителни тела. q2963Pm е съвместим с VESA стойките за стена със 100 мм разстояние между отворите.

Използването на най-новата LED подсветка прави q2963Pm много енергийно ефективен при само 26 W консумация в работен режим (0.5 W в режим на покой), с което лесно покрива стриктните изисквания на стандарти като Energy Star 5.0.

Подобно на много други свои монитори, AOC снабдява myMulti-Play с множество софтуерни решения. Eco режимът и e-Saver програмите помагат за по-нататъшно пестене на енергия чрез настройка на силата на LED подсветката в зависимост от околната светлина. Системата i-Menu позволява мониторът да бъде настройван удобно с мишката. Софтуерът Screen+ разделя огромния 73.7 см (29″) десктоп на различни практични пана, които са достъпни посредством шорткъти.

AOC се предлага с тригодишна гаранция за q2963Pm, включително замяна на място.

Етикети: AOC , монитор , myMulti-Play

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени