AOC и AMD FreeSync постигнаха супер гладка картина в нови геймърски монитори

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
вторник, 23 Юни 2015 16:39ч

AOC и AMD FreeSync постигнаха супер гладка картина в нови геймърски монитори
AOC, една от световните топ марки на пазара на монитори, представи първите си два смонитора, поддържащи AMD FreeSync - отворена технология, предлагаща динамични честоти на опресняване, с които се елиминира накъсването и засичането на изображенията и което позволява бърза реакция в игрите. Геймърите се нуждаят единствено от съвместим графичен адаптер AMD и драйвер за него плюс геймърски монитор AOC AMD FreeSync, на който да се насладят на възможно най-плавното геймърско преживяване. Новите AOC G2460PF и G2770PF притежават всички тези възможности за обогатяване на геймплея на цената на предходните модели от серията и ще бъдат налични през септември срещу съответно 624 и 780 лева с ДДС (препоръчителни крайни цени).

AMD FreeSync използва индустриалния стандарт DisplayPort Adaptive-Sync, за да разреши използването на динамични честоти на опресняване. Това означава, че графичният процесор обновява изображението на екрана, едновременно с изпращането на нова картина към монитора, което води до перфектна синхронизация между двете устройства. Тази изцяло нова технология на AMD не изисква допълнителен хардуер и е базирана на отворени стандарти, без лицензни такси, които да увеличават крайната цена на продуктите.

AOC G2460PF и G2770PF поддържат честота на опресняване от 144 Hz и време за реакция 1 ms - необходими игрови възможности, докато се грижат за накъсването и замазването през цялото време. AOC вгражда и технологията i-Care, която намалява напрежението и умората в очите, докато осигурява висока визуална дълбочина и детайли чрез използване на динамично контрастно съотношение от 80 милиона към едно.

Вградената Kensington Security Lock обезопасява монитора по време на LAN партита, така че собственикът му може да се отдалечи от мястото си, без да се тревожи, че той ще бъде откраднат. Това, обаче, едва ли ще се случва толкова често по време на продължителните геймърски сесии, подпомогнати от перфектната ергономия и изключително удобната стойка с възможност за настройка на височината и наклона.

Етикети: монитори , AMD , AOC , Геймърски монитор , AMD FreeSync

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени