AMD с по-удачни предложения за партньорите си

Категория: ИТ политика , Събития
it FORUM
вторник, 6 Октомври 2009 10:50ч

AMD с по-удачни предложения за партньорите си
Дарън Грасби, търговски директор AMD Channel
AMD ще обедини различните си канали за доставка под името Fusion Partner Program. Това беше обявено от Дарън Грасби, търговски директор AMD Channel за региона EMEA, по време на продуктов семинар, организиран от DiGi Electronics, локален партньор на компанията.

„Преглеждайки процесите, чрез които до момента се осъществяваха доставките на продуктите ни, честно казано забелязахме, че те не са особено удачни”, сподели Грасби. Целта на новата глобална програма е да се предоставят адекватни инструменти и ресурси, които да помогнат на партньорите на производителя да повишат продажбите, особено когато предлагат цялостни решения от типа "CPU+GPU+chipset".

Според мениджъра в новата партньорска програма Fusion партньорите ще бъдат разпределяни в шест категории в зависимост от специализацията им: channel доставчици, e-tailers (онлайн търговци), ритейл доставчици, доставчици на бизнес решения, доставчици на потребителски решения, както и доставчиците на едро (commercial volume resellers). Предвижда се и тристепенно класиране на партньорите, благодарение на което те ще имат възможността да се окичат с Elite, Premier или Select бранд. Освен „по-специалното” звучене всяка от споменатите степени носи различни отстъпки, обучения и възможности за спонсориране на част от инвестициите в маркетинг. Според Грасби, на най-изгодни бизнес условия ще се радват партньорите, които продават цялостни AMD решения, като тук не става дума само за платформите (например Spider и нейния наследник Dragon), а за всякакви конфигурации, изградени от процесор, видеокарта и чипсет на компанията.

Етикети: процесор , маркетинг , AMD , чип , НАП , IP , cpu , чипсет , GPU , доставчици , цялостни решения , програма , търг , видеокарта , онлайн , ИТ , C , чат , дарение , IT , партньорство , Диджи електроникс , EMEA

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени