AMD Athlon II процесори с висока производителност

Категория: Хардуер , Процесори
Наско Атанасов
вторник, 20 Октомври 2009 17:16ч

AMD Athlon II процесори с висока производителност
Няколко нови AMD Athlon II процесори представи днес AMD. Те предлагат отлична производителност и ниска консумация на енергия, и възможност за вграждане в тънки и елегантни шасита на изгодна цена. Дву-, три- и четириядрените процесори посрещат широка гама изчислителни нужди. Това разнообразие и стойност дава възможност на OEM производители и системни интегратори да разработват разнообразни PC решения, които адресират придвижването на пазара към енергийно ефективни и иновационни настолни системи оптимизирани за Windows 7.

С все по-изгодните цени на компютрите, много домакинства сега инвестират в трето и четвърто РС за отделните членове на семействата. Нарастващото ползване на мултимедия, на компютърни игри и видео, масовите настолни платформи на AMD правят възможни отлични визуални изживявания за всеки потребител.

Икономичните откъм енергия десктоп решения на AMD помагат на водещи производители като Acer, Dell, HP и Lenovo да проектират PC с ниско количество отделяна топлина и шум, в компактни и елегантни кутии.

Семейството процесори AMD Athlon II предлага отлична стойност за масовите потребители за своята производителност, с възможности за HD видео, и 3D игри. Процесорът AMD Athlon II X2 240e се държи до 70% по-добре в тестовете за мултимедия развлекателни приложени и позволява да се спестят повече от $4 в сравнение с Intel Core 2 Duo E7400, позволявайки вграждане в All-in-One и малки компактни шасита. Със своите допълнителни ядра, AMD Athlon II X3 435 позволява да се спестят над $100 като същевременно дава до 75% по-добра производителност в мултимедийни и развлекателни програми, в сравнение с Intel Core 2 Duo E8500.

Етикети: процесори , amd athlon

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени