Алое Ко предлага ERP система под наем за малки фирми

Категория: Бизнес Приложения , ERP
Наско Атанасов
сряда, 22 Април 2009 9:26ч

Софтуерната фирма Алое Ко (http://erp.bg/) започва да предлага под наем Mini версията на своето ERP решение EnterpriseOne. Предложението включва лицензи (до 10 работни места), внедряване (до 80 консултантски часа), поддръжка (с включен абонамент за гореща линия) и актуализации на EnterpriseOne Mini, както и вградено решение EnterpriseOne CRM. То е от типа All-inclusive - отразява пълните разходи за проекта и няма скрити утежнения. Освен това при заплащане на месечната цена в продължение на три години, клиентът ще има възможност да закупи постоянен лиценз за системата срещу символичната сума от 1 лв.

Предложението следва световната тенденция за използването на софтуерни продукти под наем, която вече намира отражени е и в България. В глобален мащаб като основни причини за все по-масовото предпочитане на този модел пред закупуването на лицензи, се посочват настоящата икономическа обстановка, както и зрелостта на пазара за предлагането на софтуер под наем.
 
Възможността за използване на ERP система под наем ще улесни малките и средните предприятия, чиито мениджъри виждат значението на ERP за развитието на бизнеса си, но нямат необходимия бюджет за това. Оптималното управление на ресурсите в тези организации може да се окаже ключово за оцеляването им и утвърждаването им на пазара. Възможността да разполагат със система за управление на бизенса, без това да натоварва бюджета им, ще спомогне много за оптимизирането на разходите, което е ключова цел на бизнесиа в момента. Друго предимство е, че те могат лесно да планират целия разход по проекта, защото предложението на Алое Ко е от типа All-inclusive и освен посочената месечна такса няма други разходи.
 
"Стремежът на Алое Ко е да отговори на специфичните потребности на своите клиенти в настоящия момент и да осигури достъпно решение за управление на бизнеса, независимо от размера на организацията. Предложението е насочено към малкия и средния бизнес. То дава възможност за повишаване на ефективността на организациите при настоящите условия на оскъдни ИТ бюджети, без необходимостта от извършване на голяма инвестиция. Съществено предимство е, че в цената са включени всички компоненти на един ERP проект - така клиентите могат точно да планират разходите си, получавайки цялостна представа за цената и без да се страхуват от скрити утежнения върху нея" - посочва Иван Аржентински, управител на Алое Ко. Повече информация за компонентите, включващи се в един ERP – проект, както и за ползите от внедряването на такава система е достъпна на адрес: http://erp.bg/
 
Цената на целия пакет услуги е 399 евро (без ДДС). Ако клиентът заплаща тази цена в продължение на три години, той придобива перманентен лиценз за EnterpriseOne срещу 1 лв. По този начин използването на решението под наем е и инвестиция в придобиването му след изтичане на тригодишния срок. На практика офертата дава възможност за изплащане на ERP продукта, когато резултатите от проекта вече са на лице и реално е добавена стойност към бизнеса на организацията.

Етикети: ERP , софтуер , CRM , SEO , проект , България , ИТ , система за управление , C , НАТО , лицензи , ИРМ , Алое Ко , информация , глоба , HR , EnterpriseOne , БИ , управление на ресурсите

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени