Актуализиран Evernote клиент за Android

Категория: Софтуер
Благой Благоев
понеделник, 10 Март 2014 12:07ч

Актуализиран Evernote клиент за Android

Излеза новата версия на официалния клиент на услугата Evernote за Android. Приложението ви позволява да си водите бележки, дневник, да съставяте списъци, да записвате гласови бележки и т.н. Услугата предлага много полезни функции, включително синхронизация на бележки на всички ваши компютри и устройства, изпращане на бележки чрез електронна поща, публикуване на бележки във Facebook и Twitter, търсене на текст в изображения и т.н.


След актуализацията Evernote за Android е получил поддръжка на ръкописни бележки. Можете да започнете да пишете в бележката по всяко време. За да направите това, кликнете върху бутона в горното меню и след това върху иконата за писалка. Ако имате нужда от повече пространство, щракнете върху знака плюс в долната част на екрана. За да промените цвета или дебелината на линията, изберете желаната опция. Когато сте готови, кликнете върху иконата с флаг. След това можете да продължите да пишете на клавиатурата, да прикачате файлове, да записвате аудио и добавяте изображения към бележката. Всичко това е достъпно на едно място.


Режимът на снимане в момента е по-бърз, най-малко два пъти. Също така е добавен маркер на текст и по-разширени функции за редактиране, така че можете да работите с елементи, добавени към Evernote на други платформи. Също така сега можете да създадете връзки към бележки за бързо преминаване от един запис в друг.


Програмата е предназначена за устройства с Android 1.6 и по-горна версия. Можете да го изтеглите оттук


Етикети: софтуер , Андроид , мобилен софтуер , Evernote

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени