Ай Би Ес България и Saba стартират партньорство, предоставяйки решения за управление на човешки ресурси

Категория: ИТ бизнес , ИТ политика
Теодора Илиева
сряда, 22 Април 2009 16:59ч

На 6 Април 2009 Ай Би Ес България официално подписа договор за сътрудничество с американската компания SABA (NASDAQ: SABA) - глобален доставчик на софтуер и услуги за управление на човешки ресурси. Решенията на SABA допълват и разширяват предоставяните от Ай Би Ес България услуги, свързани както с класическите форми на обучение, така и с електронно обучение.

В качеството си на един от световните лидери в областта на технологиите, насочени към ефективното управление на човешкия ресурс, SABA осигурява обединени решения, обхващащи цялостния процес по обучение, управление на резултатите, планиране на възнагражденията и управление на таланта. На лице са и business intelligence и аналитични функционалности, позволяващи вземането на важни управленски решения, касаещи служителите на компанията. Възможно е ползването на инструменти, сред които уеб-конференции и организационен social networking. Те допълнително разширяват гамата от подходи за непрекъснат обмен на информация и натрупване на неформални знания и умения в различни области сред потребителите.

Модулният характер на решенията на SABA позволява на организациите внедряването освен на всички компоненти на системата и на част от тези, които отговарят на нуждите им. Всички модули ще се предлагат на български език от Ай Би Ес България.

До сега Ай Би Ес България успешно е реализирала редица проекти свързани с внедряването на IBM решения за управление на обучението в организации като: Мобилтел, АЕЦ Козлодуй, Национален институт за правосъдието, Министерството на държавната администрация и др.

Етикети: Човешки ресурси , IBM , софтуер , Intel , администрация , Мобилтел , обучение , планиране , проект , NAS , network , България , ИТ , C , информация , глоба , партньорство , Business Intelligence , БИ , СКАТ , Ай Би Ес България , Saba

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени