Airbnb най-после с приложение за таблет

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Александър Александров
петък, 8 Май 2015 22:08ч

Airbnb най-после с приложение за таблет
След успеха на своята онлайн платформа и мобилно приложение за смартфони, популярният сайт за споделяне на домове Airbnb.com най-после пусна и своя апликация за таблети.

Припомняме, че Airbnb представлява услуга, чрез която всеки желаещ може да сподели своя дом, отделно помещение, вила, двор, палатка или друг недвижим имот с непознати, срещу заплащане. Създадена преди няколко години от студента Брайън Чески с цел да предлага под наем една от стаите в своята собствена квартира, днес услугата работи в хиляди градове по света и извършва милиони транзакции, а пазарната й капитализация вече надхвърля 20 млрд. щ. долара.

Новото мобилно приложение е вдъхновено от печатните издания и книгите, а с пускането му от компанията се опитват да разширят възможностите пред своята платформа, създавайки цялостно преживяване за използващите я туристи.

Дизанът е изключително иновативен и позволява включването на големи галерии с качествени снимки, чат със собствениците на обектите и много повече възможности за взаимодействие между тях и пътуващите.


Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени