Adobe Creative Cloud for Teams представен официално в България

Категория: Софтуер
Благой Благоев
петък, 28 Юни 2013 10:31ч

Новият продукт на Adobe – Creative Cloud бе представен официално завчера във ФотоСинтезис Арт Център – София пред клиенти, партньори и журналисти.

„Днес сме се събрали, за да ви представим тенденциите в развитието на Adobe и бъдещето в графичния дизайн чрез Creative Cloud”, каза Боян Бойчев, управител на официалния дистрибутор на Adobe Systems за България – БиЕмДжи при откриване на събитието.

Присъстващите бяха запознати с промените, които Adobe предприема в пазарната си стратегия – начинът, по който се предлагат продуктите - преминаването от кутии и лицензи към закупуване на софтуер като услуга - SaaS. Това се случва в резултат на развитието на технологиите и комуникациите в днешно време и нарастващите нужди на потребителите от гъвкав модел на придобиване и ползване на софтуера, достъпна цена, възможности за достъп от всяка една точка, споделяне и сътрудничество с потребители от цял свят.

Adobe Creative Cloud for teams държи работната група на една и съща страница с помощта на цялата колекция от десктоп приложения, услуги и функции. Споделяне на файлове, събиране на обратна връзка, следене на версиите – всичко това е на едно място. С Creative Cloud различните отдели (дизайн, маркетинг и администрация) могат да подобрят ефективността на бюджетите си, като улеснят покупката, инсталирането и управлението на софтуера.

Налични са изцяло нови версии на любимите инструменти за дизайн. Има незабавен достъп до всички нови функции и ъпдейти. Приложенията са създадени наново, за да предоставят плавен работен процес, включвайки в себе си всичко, от което се нуждае екипа.

Creative Cloud for teams дава възможност бързо, лесно и достъпно да се добавят и пренасочват лицензите към различни потребители. Може да се мащабира работния процес в движение, както и административните инструменти за централизирано инсталиране.

100 GB дисково пространство в „облака” за всеки потребител дават възможност за споделяне на желаните файлове, да се качват нови версии на работата, да се поддържат стари такива и да се публикуват коментари и информация.

Creative Cloud се предлага на специална промоционална цена за всички настоящи клиенти на версия CS3 или по-нова. Цената от 479.88 евро на работно място (без ДДС) за период от една година е валидна до края на август. След този период до края на годината цената ще бъде 599.88 евро на работно място (без ДДС) за период от една година. За нови потребители на продукта цената е 804 евро на работно място (без ДДС) за период от една година.

Етикети: Adobe , графичен дизайн , Adobe Creative Cloud for Teams

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени