ADATA пуска външен 3D NAND SSD диск

Категория: Хардуер , Устройства за съхранение , USB устройства
Saga Technology
вторник, 22 Ноември 2016 22:01ч

ADATA пуска външен 3D NAND SSD диск

ADATA Technology обяви пазарния дебют на SD700 – устойчив външен 3D NAND SSD диск, който за първи път предлага и IP68 водо- и прахоустойчивост и защита от удари. SD700 разполага с USB 3.1 Gen 1 за работа с Windows, Mac и Android базирани устройства. Дискът предлага скорост на четене 440 MB/s и запис до 430 MB/s, а теглото му е едва 100 г. SD700 ще се предлага с капацитет от 256 GB, 512 GB и 1 TB с изключително добро съотношение качество/цена.


Повече здравина в 3D NAND SSD диск


SD700 отговаря на стандарта IP68, което го прави изцяло водо- и прахоустойчив и може да работи нормално дори след потапяне във вода на дълбочина до 1,5 м за 60 минути. От компанията също така отбелязват, че външният диск разполага с удароустойчивост на известния американски военен стандарт MIL-STD-810G516.6, което го прави изключително надежден при изпускане и нараняване. Неговият многослоен защитен корпус и липса на каквито и да е движещи се части го правят идеален за сигурно съхранение на информация дори при екстремни активности.


Здрав, но елегантен


За разлика от повечето здрави, но масивни външни дискове, SD700 е пионер в ерата на нова мобилност. Той тежи едва 100 г, оперира абсолютно безшумно и не излъчва никаква топлина. От компанията са решили това екстремно устройство в две цветови комбинации: черно и черно и жълто.


Етикети: SSD , външни дискове , ADATA Technology , водоустойчивост , удароустойчивост

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени