ADATA представя нови външни батерии с цифров дисплей

Категория: Хардуер
Saga Technology
четвъртък, 20 Октомври 2016 9:33ч

ADATA представя нови външни батерии с цифров дисплей

ADATA Technology обяви пазарния дебют на своите нови външни батерии със смарт панели – P20000D и P12500D. Устройствата използват високоефективни сертифицирани и с дълъг живот литиево-йонни клетки, а за повече удобство преносимите зарядни разполагат и с цифрови дисплеи, които информират за степента на зареждане. Устройствата разполагат с двоен USB порт, а изходите са с обща мощност 2.1А и позволяват зареждане на две устройства едновременно. Новите модели идват с шест вградени защитни вериги и ударо- и пожароустойчив корпус, а в допълнение P20000D разполага и с LED фенер. P20000D и P12500D са с капацитет съответно 20 000 mAh и 12 500 mAh.

Цифров дисплей и зареждане на множество устройства
P20000D и P12500D са оборудвани със смарт панели, които показват точно какъв процента заряд е останал в батерията. Наличните два USB изхода с обща мощност 2.1A позволяват безпроблемно зареждане на две устройства едновременно, а капацитетът осигурява над 6 пъти зареждане на мобилен телефон и почти два пълни цикъла за таблет.

Висока степен на защита
P20000D и P12500D на ADATA са оборудвани с тествани зарядни клетки и в допълнение разполагат с корпуси, които са устойчиви на удар, пожар и вибрация. Те използват сложна електрическа верига, която предпазва от претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и в случай на късо съединение. И двата модела се предлагат с едногодишна гаранция.


Етикети: зарядно устройство , униварсално зарядно , батерии , ADATA Technology

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени