ADATA предлага ново компактно 3D NAND SSD

Категория: Хардуер , USB устройства
HiTech Info
вторник, 8 Ноември 2016 20:28ч

ADATA предлага ново компактно 3D NAND SSD

ADATA Technology обяви пазарния дебют на M.2 2280 версията на полупроводниковия Ultimate SU800 3D NAND диск. Новото SSD има по-висока плътност, по-добра производителност и по-дълъг живот от 2D NAND аналозите. SU800 е с компактни размери и ще се предлага с капацитет от 128 GB, 256 GB, 512 GB и 1 TB на достъпни цени. Новото SSD поддържа както SLC кеш памет, така и DRAM кеш-буфер и предлага скорост на четене до 560MB/s и 520MB/s за запис. ADATA внедрява във фърмуера на Ultimate SU800 LDPC код за корекция на грешки, интелигентно оформяне на данните и дори RAID Engine, за да осигури най-добрата продължителност на използване.

По-висока плътност, скорост и дълъг живот в компактен форм фактор
SU800 M.2 2280 е специално предназначен за компактни устройства, като се поставя директно в M.2 слота, което го прави идеален за употреба в лаптопи, но също така и в настолни компютри. За разлика от 2.5-инчовите SSD-та, той не изисква кабели и се нуждае от много малко енергия, доставяна директно от дънната платка. Производителността се увеличава със средно 10% в сравнение с 2.5-инчовите SATA 6Gb/s дискове. Технологията издържа на повече цикли на четене и запис, осигурявайки на Ultimate SU800 внушителния MTBF (средно време до повреда) рейтинг от 2 млн. часа срещу 1.5 млн. часа при 2D NAND SSD дисковете. DEVSLP (Device Sleep) технологията позволява влизане в режим на ултраниско електопотребление, когато дискът не се използва.

Осезаемо подобрение в производителността
Компактният SU800 M.2 2280 осигурява забележителна разлика в производителността, особено за потребители, на 3.5 или 2.5-инчови механични дискове в комбинация с редукция в шума, нагряването и консумацията на енергия. Както и други SSD дискове на компанията, Ultimate SU800 M.2 2280 включва SSD Toolbox лиценз за управление и Migration Utility приложение за миграция на данни.


Етикети: SSD , SSD дискове , ADATA Technology

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени