ADATA анонсира нови SSD дискове

Категория: Хардуер , USB устройства
Saga Technology
петък, 22 Юли 2016 22:26ч

ADATA анонсира нови SSD дискове
ADATA Technology, водещ производител на DRAM модули и NAND флаш продукти, обяви новите си външни SSD дискове SE730, SC660 и SV620. Трите твърдотелни диска са съвместими с Windows, Mac и Android, с което предлагат удобно външно решение за широк набор от устройства като лаптопи, настолни PC, игрови конзоли, ултрабук компютри и дори медия боксове. Клиентите могат да избират между USB Type-C SE730 с IP68 прахо- и водоустойчивост или по-бюджетните SC660 и SV620.

Всеки един модел предлага поне 4 пъти по-висока производителност от външен механичен диск, изцяло безшумна работа и висока защита при удари. Едновременно с това новите SSD-та консумират много по-малко енергия, което ги прави удачни за работа с устройства, ползващи външни батерии.

Дисковете са идеални както за мобилна, така и за стационарна употреба, а клиентите могат да разчитат на сертифицирани контролери и мемори чипове, високо стандартизирано производство и 3-годишна гаранция. SE730 и SV620 ще бъдат пуснати на пазара през юли докато SC660 ще се предлага от следващия месец.

SE730: най-компактният USB Type-C външен SSD в света
SE730 предлага скорост на четене/запис до 500MB/сек в ултракомпактен форм-фактор с тегло от едва 33 г. Това е най-малкият към момента външен SSD диск с реверсивен USB Type-C конектор в света, който осигурява трансфер на данни с USB 3.1 Gen 2. Неговият здрав метален корпус разполага официално с IEC IP68 стандарт на прахо-и водоустойчивост, както и изключителна защита при удари. Външният SSD диск SE730 предлага максималната комбинация от стил, производителност и мобилност и всичко това с тегло по-малко от това на топка за голф.

SC660 и SV620: ценово достъпни външни SSD решения
SC660 и SV620 предлагат удобно и достъпно решение за външен твърдотелен диск. Удароустойчивият SC660 разполага с метален гланциран корпус по-тънък от 1 см и достига скорост на четене/запис до 410MB/сек. SV620 също предлага защита при удари и осигурява идентична производителност. Отличава се със светлосин LED индикатор за активност и корпус, който предпазва повърхностите от надраскване.

Етикети: SSD , SSD дискове , ADATA Technology

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени