Българската EngView Systems стъпва още в Източна Европа и Азия

Категория: Бизнес Приложения
Saga Technology
събота, 17 Октомври 2015 9:01ч

Българската EngView Systems стъпва още в Източна Европа и Азия
Световната номер две в CAD/CAM решенията за опаковки – българската EngView Systems, част от Сирма Груп Холдинг, обяви разширяване на пазарното си присъствие на Балканите и Индия. Компанията, която е разработчик на решения за опаковъчната и видеоизмервателната индустрия, сключи споразумения за партньорство с водещи компании в графичните и опаковъчни технологии. Grafik.net, Хърватска, ще бъде дистрибутор на софтуера Package & Display Designer Suite за Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Черна гора, Косово и Макeдония, а две индийски компании SPMS Graphics и TechNova India, позиционирани в Мумбай, ще обслужват клиенти в Шри Ланка и Бангладеш.

Вече е факт и новото партньорство с китайската компания Ann-Xun, която предлага на китайския пазар софтуера в цялостно решение с плотерна система за производство на малки серии опаковки.

Софуерът на EngView Systems е система за проектиране и производство на опаковки и POP/POS дисплеи, като последната версия 6 току-що излезе на пазара. От 2007 година EngView Systems е бизнес партньор с Heidelberg Druckmaschinen AG – световният лидер в печатарската индустрия. Модули от софтуера на ЕнгВю са интегрирани в основната система на Heidelberg Signa Station, а основният CAD/CAM продукт е част от портфолиото на немския гигант.

Освен в София, компанията разполага и със собствени офиси в Сао Пауло, Бразилия и Монреал, Канада. Новите регионални партньори на EngView Systems се присъединяват към вече изградената дистрибуторската мрежа на компанията на шест континента.

Другият вертикал на дружеството е високо специализиран софтуер за видео измерване, който има широко приложение в контрола на качеството и се използва от над 3000 компании по целия свят, измежду които има и производители за марки като Apple и Cartier.

EngView Systems е част от Сирма Груп Холдинг АД.

Етикети: CAD/CAM , Сирма Груп , Sirma , EngView Systems , ЕнгВю

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени