ESRI Developer Summit ще обсъжда новите уеб ГИС тенденции

Категория: Софтуер , Интернет
Saga Technology
четвъртък, 12 Февруари 2009 14:56ч

ESRI отправя покана към софтуерни разработчици от всички страни по света да участват в международния форум 2009 ESRI Developer Summit (DevSummit), който ще се проведе от 23 до 26 март в хотел Wyndham и Palm Springs Convention Center в Палм Спрингс, Калифорния.

Събитието ще събере разработчиците на георпострансвтени приложения от цял свят. На множеството технически сесии и потребителски презентации ГИС аналитици, архитекти, проектанти и разработчици ще могат да обменят опит, идеи, добри практики и ефективни методи за разработване на Географски информационни системи (ГИС). За новобранците тази година ще има специални сесии, които ще ги въведат в набора от ArcGIS технологии за разработка на уеб ГИС приложения, настолни, мобилни и др.

В рамките на събитието ще се състоят четири безплатни предварителни семинара, 58 технически сесии, ще бъдат обявени и победителите от състезанията ArcGIS Mobile Code Challenge и ArcGIS Server Mashup Code Challenge. Техническите сесии на DevSummit ще предоставят на участниците най-новата информация за разработките с ГИС технологията. Те ще научат и повече за следващите софтуерни решения от ESRI ArcGIS 9.3.1 и ArcGIS 9.4. Инженерите на ESRI ще дадат експертни мнения за програмирането с ГИС и ще дискутират с присъстващите основните ГИС концепции, персонализирането и разширението на ГИС приложенията.

Предизвикателствата ArcGIS Server Mashup Code Challenge и ArcGIS Mobile Code Challenge са отворени за желаещи от цял свят, включително бизнес партньори на ESRI, при условие, че организацията на кандидата е лицензиран потребител на ArcGIS Server 9.2, ArcGIS Server 9.3 или е член на ESRI Developer Network (EDN). Първата награда за състезанието ArcGIS Server Mashup Code Challenge е US$7000, а второто място ще бъде наградено с US$3000. За първото място на ArcGIS Mobile Code Challenge са отредени US$4000, а класираният на второ място ще получи US$2000.

Крайният срок за изпращане на заявки за презентации в DevSummit е 6 Февруари 2009 година. За да научите повече или да се регистрирате за участие в събитието, посетете http://www.esri.com/events/devsummit/index.html.


Етикети: софтуер , разработване , технология , ESRI , HTML , уеб , състезание , BI , server , palm , информационни системи , програмиране , проект , ГИС , network , ИТ , developer , C , Index , GIS , лицензи , чат , IT , информация , форум , HR , Mobi , ГИС , СЕМ , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени