70ID - нова фамилия монитори на AOC с елегантен дизайн и Smart решения

Категория: Монитори и цифрова тв
Силвия Хаджикръстева
четвъртък, 27 Юни 2013 13:03ч

70ID - нова фамилия монитори на AOC с елегантен дизайн и Smart решения
Повече от 20 различни ултра тънки модела с обозначение 70ID ще бъдат представени в нова свежа и конкурентна линия монитори на AOC. Те ще наследят изключително успешната, печелила много награди предхождаща фамилия 50ID. Налична в множество размери, резолюции и вариант на оборудването, новата линия 70ID предлага солидни дисплейни технологии в атрактивен, текстуриран корпус. Това са монитори от началното ниво за стандартни приложения, до професионалните модели за напреднали с ултра висока резолюция.

Value линията на AOC е насочена към ценово-ориентирани бизнес и домашни потребители, които търсят производителност без компромис, но изискват и умерена цена, както и привлекателен дизайн. Широкоекранните модели 70ID предлагат диагонали от 46.9 до 68.6 см (18.5″ до 27″) и резолюции от 1366 x 768 pixels (WXGA) чак до 2560 x 1440 пиксела (WQHD). Всички модели използват последно поколение LED подсветка за своите 16:9 панели. Наред с върховите TN панели, осигуряващи време за реакция на пикселите от 5 ms и статичен контраст от 1000:1 (динамичен: 20 000 000:1), ще се предлагат и IPS монитори от начално ниво, както и 68.6 см модел, използващ усъвършенстваната PLS технология.

AOC са проектирали своите 70ID монитори с различни възможности за свързване и други екстри. В зависимост от конкретния модел, потребителите могат да очакват голям набор от конектори като DVI-D, HDMI или DisplayPort. Ще са налични и модели, оборудвани с говорители и/или жакове за външни аудио системи. Някои от мониторите 70ID ще разполагат и с интегриран USB хъб като допълнение, както и с ергономични възможности като настройка на височината, накланяне, завъртане и обръщане (портретен режим) за още по-голямо удобство.

Новите модели 70ID са снабдени с набор от интелигентни софтуерни решения, които подобряват преживяването на потребителя, като i-Menu, която позволява настройките на монитора да бъдат задавани удобно с мишката. e-saver и Eco режимът помагат за още по-голямо намаляване на консумацията на енергия на тези пестеливи TFT дисплеи, които лесно покриват строгите изисквания на стандарти като Energy Star 6, TCO 6.0 и EPEAT Silver/Gold. Енергоефективните монитори 70ID щадят околната среда и портфейла, и идват в класически дизайн без излишни усложнения, с текстура на задната страна.

Етикети: монитори , AOC , 70ID , Smart решения

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени