6 нови мишки, клавиатури и слушалки от линията Logitech® G за геймърите

Категория: Аксесоари
Благой Благоев
четвъртък, 21 Март 2013 12:00ч

6 нови мишки, клавиатури и слушалки от линията Logitech® G за геймърите
Logitech представи вчера в НЮАРК, Калифорния линията Logitech® G, която отразява новия подход на компанията към играенето на PC. Новата линия включва шест от най-популярните мишки и клавиатури, които са минали през редизайн, както и два нови модела слушалки.

„С Logitech G караме страстта ни към науката да работи за вас,” каза Етишам Рабани, главен мениджър на Logitech gaming business group.
Чрез използването на инфрачервена технология Logitech изучи взаимодействието между ръката и устройството по време на игра. В резултат играчите могат да очакват няколко подобрения в новата линия G на Logitech.

За да се подобрят издръжливостта и комфорта, са комбинирани усъвършенствани материали за покритието на продуктите със стратегически чувствителни зони, открити по време на тестовете. Logitech добавя покрития, устойчиви на пръстови отпечатъци в силно натоварените зони, а зоните за дланите са с хидрофобно покритие, което не позволява на ръцете да залепват. Мишките също имат мек или сух захват в зависимост от модела, което увеличава комфорта и контрола при работа с тях. Двете нови клавиатури са с двойно UV покритие на клавишите за допълнителна издръжливост и дълъг живот, а лицевата повърхност е с покритие, върху което не остават пръстови отпечатъци.

В допълнение, мишките Logitech G100s Optical Gaming Mouse и G400s Optical Gaming Mouse притежават ексклузивната Delta Zero сензорна технология. Оптимизирана за висока прецизност на контрол на курсора, тази нова сензорна технология реагира точно на движенията на ръката. Наред с това всички нови мишки от линията Logitech G са с политетрафлуоретиленови крачета (PTFE) с нисък коефициент на триене, които улесняват ускорението при бързи движения, позволяват по-плавни преместване на курсора и подобрена прецизност.

Новата G линия на Logitech включва Logitech G700s - презареждаща се геймърска мишка, Logitech G500s - лазерна геймърска мишка, Logitech G400s - оптична геймърска мишка, Logitech G100s - оптична геймърска мишка, геймърските клавиатури Logitech G19s и Logitech G510s, както и слушалките със surround звук Logitech G430 и геймърските стерео слушалки Logitech G230.

Етикети: Logitech , Logitech® G , Logitech gaming business group

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени