3D LED Smart телевизор UE40F6670 представя Samsung у нас

Категория: HDTV
Благой Благоев
понеделник, 1 Юли 2013 10:04ч

3D LED Smart телевизор UE40F6670 представя Samsung у нас
Samsung Electronics представи на българския пазар изключителния 3D LED Smart телевизор UE40F6670. Той предлага Full HD картина и 3D звук за пълноценно изживяване. Идеален е за потребителите, които винаги очакват повече от своя телевизор и държат на вълнуващи изживявания.

Новият Samsung UE40F6670 има вградена функция за гласови команди. Освен стандартното дистанционно управление, за допълнително улеснение можем да свържем смартфона си с телевизора и да използваме него. По-лесно отвсякога можем да открием и се радваме на забавленията, които обичаме с приложения, онлайн съдържание, достъп до социалните мрежи и др. Големи възможности дава и първият и най-голям в света магазин за телевизионни приложения Samsung Apps store, вече с над 3000 приложения, като сред тях са и 5 локално разработени специално за българските потребители.

Samsung UE40F6670 е оборудван с двуядрен процесор, който позволява на телевизора да се справя с няколко натоварващи задачи едновременно, като например да поддържа отворено приложение, докато теглим друго от Samsung Apps. Освен това, мощният процесор помага и когато сърфираме в интернет или пък играем любимите си игри.
Samsung UE40F6670 е с тънък и стилен дизайн и се превръща в прозорец към един нов свят на красиви забавления, благодарение на най-новата 3D Full HD технология. Впечатляващо тънкият панел и красивата вградена поставка правят UE40F6670 подходящ за всеки дом.

За да изживеем максимума от 3D картината, 40-инчовият LED телевизор идва в комплект с два чифта активни 3D очила. Всичко това е завършено със степен на чистота на картината при движения от CMR600 Hz за елиминиране на размазването. Системите Dolby Digital Plus и DTS Premium Audio в комбинация с технологията за подобряване на 3D картината на Samsung 3D HyperReal Engine се грижат изживяването да е наистина вълнуващо, като звукът не отстъпва на качеството на картината.

Технологията за затъмняване на UE40F6670 ще настрои телевизора, така че да осигурява най-доброто качество на картината, като прецизно определя нивата на контраст в подчастите на изображенията. Светлите и тъмните зони са оптимизирани, за да може картината буквално да оживее.

UE40F6670 е оборудван с 4 HDMI порта и дава възможност да свържем телевизора с различни други HD устройства, като Blu-ray плейър, който пренася киносалона в дома ни или пък с конзола за игри. Трите USB порта на LED телевизора пък са идеални за случаите, когато искаме да разгледаме собствено съдържание на голям екран.

Етикети: Samsung , телевизор , UE40F6670 , 3D LED Smart

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени