30 студента участват безплатно в първият Форум за добри практики от бизнеса

Категория: ИТ бизнес , Събития
Наско Атанасов
понеделник, 22 Март 2010 15:36ч

Организаторите на Първият Форум за добри практики от бизнеса на водещите компании - Списание ENTERPRISE и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството) с финансовата подкрепа на Фондация Америка за България ще осигурят участие на 30  български студенти, които имат собствени фирми, осигурявайки им безплатен достъп до конференцията. По време на събитието, което ще се проведе на 27 и 28-ми април в Хотел Кемпински, София, студентите ще получат възможност да се запознаят от първоизточника с най-доброто от вече утвърдените бизнес модели в ТОП компаниите с изцяло българска собственост, работещи в различни икономически сфери. Те, както и всички участници, ще могат да получат нови практически насоки и съвети за реализация на успешни проекти, начините за развитие на маркетинга, продажбите и човешкия капитал, както и финансирането на иновативни идеи и излизането на чужди пазари.

Основна цел на съвместната инициатива е да спомогнат изграждането на динамичен частен сектор в България, чрез подкрепа на развитието на пълния потенциал на млади български студенти-предприемачи, както и да запознаят вече утвърдените български ТОП компании с иновативни млади мениджъри, предоставяйки им поле за споделяне на идеи и добри практики. Селекцията на студентите ще се извърши на база на регистрация на официалния сайт на събитието -  http://mysuccess.bg/ и изпратено копие от актуалното състояние на притежаваната от тях фирма.  

Форумът, който е първия по рода си в България се осъществява с подкрепата на Български Форум на Бизнес Лидерите и спонсорството на ДЗИ – част от KBC group, KBC, Nescafe Gold, Microsoft България и Стоун Компютърс.  
Етикети: маркетинг , ИТ бизнес , иновационен форум

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени