23 инчов 3D гейминг монитор на Philips вече на българския пазар

Категория: Монитори и цифрова тв
Благой Благоев
четвъртък, 28 Февруари 2013 10:01ч

23 инчов 3D гейминг монитор на Philips вече на българския пазар
23 инчовият дисплей на Philips 236G3DHSB с LED подсветка вече е пуснат на българсия пазар, обяви вчера MMD, лицензен партньор на марката. Мониторът предлага игрово преживяване от нов тип, благодарение на възможността за изобразяване на 3D картина. С него запалените геймъри ще могат да се насладят на максимален реализъм в любимите си игри и да се докоснат до персонажите и средата в тях.

Технологията Easy 3D осигурява дълги часове комфортно 3D изживяване, като предлага картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения. Поляризираните 3D очила са леки и лесни за използване и се предлагат на достъпна цена. Само с натискането на един бутон можем да превърнем своята 2D колекция в 3D. Тази функция помага да преоткрием в 3D любимата си колекция от 2D игри, филми и видео. Когато свържем цифров видео източник през интерфейса HDMI 1.4a (например Blu-Ray плеър или игрова конзола), мониторът ще започне да възпроизвежда 3D картина автоматично – без нужда от допълнителни настройки.

SmartImage е върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс позволява да се избират различни режими, като "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответни на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" се грижи сметката за ток да остане малка.

Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

SmartResponse е водеща технология на Philips за ускоряване, която автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение.

Етикети: Philips , монитор , 236G3DHSB

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени