21 петдневни All Inclusive почивки в Албена за лоялни клиенти на VIVACOM

Категория: ИТ бизнес , Телекомуникации
Наско Атанасов
вторник, 2 Юли 2013 12:09ч

Този месец лоялни клиенти на VIVACOM ще получат безплатни почивки в Албена и отстъпки за гориво. Телекомът ще раздаде 21 петдневни All Inclusive почивки за двама в черноморския курорт. За да участват в разпределението на петдневните ваканции, клиентите на оператора трябва да регистрират номера на своята валидна VIVAClub карта, която ги идентифицира като лоялни потребители на VIVACOM, в сайта на телекома, не по-късно от 10 юли. Томбола ще определи онези 21 души сред тях, които ще почиват безплатно в Албена.

Заради по-масовото използване на личните автомобили в летния сезон, през целия юли VIVAClub картата ще осигурява на своите притежатели и до 7 стотинки отстъпка за всеки литър гориво при зареждане на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Ексклузивните отстъпки варират в зависимост от нивото на лоялната карта между 5 и 7 стотинки на литър заредено светло гориво и между 4 и 6 стотинки за газ пропан бутан. Отстъпките за гориво важат за всички притежатели на валидни VIVAClub карти.

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

С VIVAClub всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора. Единственото условие, за да се възползва потребителят от тези отстъпки, е да носи със себе си своята VIVAClub карта.

Етикети: VIVACOM , VIVACLUB карти , Томбола

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени