144 Hz геймърски монитор представя AOC в България

Категория: Монитори и цифрова тв , Игри
Благой Благоев
вторник, 2 Юли 2013 10:57ч

144 Hz геймърски монитор представя AOC в България
Новият 61 cm (24″) Full HD геймърски монитор е създаден за върховно зрително изживяване в игрите. Моделът g2460Pqu беше представен за първи път на тазгодишния CeBIT, а вчера бе и официалната му премиера в България. Той предлага честота на опресняване от 144 Hz и ултра кратко време за реакция на пикселите от само една милисекунда, което осигурява игрово преживяване в реално време без накъсване на картината. Предлаганият от монитора набор от конектори и неговата ергономия могат да служат за пример и не оставят несбъднати желания – дори за най-взискателните геймъри.

„Геймингът е социална дейност, защото потребителите играят в мрежа помежду си все повече и по този начин общуват“, казва Мартин Кадинов от Гейминг Ентъртейнмънт по повод обсебването от компютърни игри. Според последните статистически данни 80% от геймърите в България се самоопределят като хора без проблеми в материално отношение.

„AOC в момента е най-конкурентната марка на пазара в България в съотношение цена качество“, каза търговския директор на AOC за България, Македония и Албания – Мартин Лечев.

"Предвид големия процент на PC геймъри у нас, ние от "Пулсар" сме особено щастливи, че на българския пазар се появява адекватна алтернатива в избора на гейминг монитори в лицето на AOC." - заяви маркетинг мениджърът на най-големия вносител на игрален софтуер в България Любомир Момчилов.

Премиера в България направиха и моделите AOC 29″ UWHD 21:9 дизайнерски монитор - необикновен, супер широк, 73.7 см (29“) PC монитор myMulti-Play с 21:9 Cinemascope формат. Насочен към кино ентусиастите и взискателните офис потребители, този монитор с LED подсветка (с моделно име: q2963Pm) покорява със зашеметяващата си UWHD резолюция от 2560 x 1080 пиксела.

Етикети: AOC , Геймърски монитор , AOC g2460Pqu

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени